Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Solutii complete pen incalzire

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Centrale pe peleti complet automate

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Centrale peleti Centrometal Pel Tec
Out Of stock
Descriere
- Centralele pentru incalzire Pel Tec, de la Centrometal din Croatia, cu puteri termice nominale intre 12 si 48 kW.
- Cazanele sunt proiectate pentru a functiona cu peleti din lemn si sunt complet automate  (aprinderea, alimetare cu peleti din buncar si curatarea cenusei se face complet automat).
- In cazan este montat un arzator pentru peleti din lemn cu functie de aprindere si curatare automata  care permite  functionarea in siguranta chiar si in cazul utilizarii unor peleti de calitate inferioara.
- Tevile de gaze arse din interiorul schimbatorului de caldura  sunt  curatate  automat  de  turbulatoare actionate de un motor electric ,facilitand astfel un schimb omogen de caldura si un  grad  uniform de  eficienta. Cenusa reziltata din curatare cade in doua lazi aflate la partea inferioara a cazanului, iar acestea sa golesc in functie de necesitati la 3-4 buncare de peleti arsi.
- Panoul  de  comanda  digital multifunctional cu touch screen al cazanului, in versiunea de baza ofera posibilitatea de functionare in modulatie a cazanului si  controlul nivelului de peleti din buncarul de stocare.
In varianta cazanului echipat cu sonda Lambda automatizarea regleaza automat, cu ajutorul acesteia si a servomotoarelor montate pe clapetele de aer, amestecul de aer primar si secundar, pentru optimizarea procesului de ardere.
Protectia impotriva condensului este livrata in prietul cazanului si este asigurata de o vana cu servomotor cu 4 cai comandata de automatizare, asigurand functionarea corecta  a cazanului chiar si Ia temperaturi mai joase ale apei din retur.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura